Over ons

Harold Koks, eigenaar Koks Glas en SchilderwerkenKoks Glas en Schilderwerken is een jong, middelgroot en gemotiveerd schildersbedrijf. Na ongeveer 15 jaar werkzaam te zijn geweest bij diverse werkgevers besloot ik, Harold Koks, op 1 januari 2006 een eigen bedrijf te beginnen.

Kwaliteit en service is de basis van mijn bedrijf, niet alleen ik moet tevreden zijn, belangrijker is dat de opdrachtgever tevreden is. Daarbij werkt alleen een goede samenwerking tussen beide. Dat dit concept goed werkt, bewijst het feit dat we over de loop der jaren geleidelijk aan zijn gegroeid. We werken met verschillende goed op elkaar ingespeelde teams.

Afhankelijk van de grootte van de opdracht, schilderen we meestal met een team van 2 of 3 mensen. Voor de kleinere, maar ook zeer gewaardeerde werken, komt één van onze schilders bij u langs. Voor de heel grote opdrachten, voor bijvoorbeeld VVE's, is het mogelijk om met een groter team te komen schilderen, zodat ook deze opdrachten binnen afzienbare tijd - en met behoud van kwaliteit - afgerond kunnen zijn.

Omdat we gevestigd zijn in Rosmalen, is ons werkgebied met name Rosmalen en omgeving. Regelmatig zijn we dan ook te vinden in 's-Hertogenbosch. Maar ook in plaatsen als Veghel, Waalwijk, Rosmalen, Vught en Eindhoven komen we bijna wekelijks voor uiteenlopende schilderswerkzaamheden, variërend van houtrotherstel, vervangen van kozijnen, het plaatsen van glas, maar uiteraard ook voor alle soorten schilderwerk - zowel binnen als buiten.

Werken met Koks Glas en Schilderwerken betekent een grote zorg minder voor u. Wij doen wat we met u afgesproken hebben. Door middel van een uitgebreide en concurrerende offerte waarin alles duidelijk staat beschreven, wordt dit schriftelijk vastgelegd.

Offerte

Vul hieronder uw gegevens in en vink de werkzaamheden aan die u graag door ons wilt laten doen. In het opmerkingenveld heeft u ruimte voor specifieke wensen.

Na het verzenden zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Wij komen dan (vrijblijvend uiteraard) bij u op locatie langs voor het opnemen van het werk. Alleen zo kunnen wij een vrijblijvende, nauwkeurige en passende offerte uitbrengen - zonder verrassingen achteraf.

Werkzaamheden